Congrés Anual Fedalma

 

FEDALMA (Federación Española de Asociaciones y Grupos pro Lactancia Materna) organitza des de la seva fundació un Congrés anual que serveix de punt de trobada per a totes aquelles persones i organitzacions que a Espanya treballen per a ajudar a les mares que decideixen amamantar als seus fills.

 

El Congrés té també la funció de proporcionar formació a les Assessores de Lactància, incorpora les últimes investigacions sobre lactància materna i ofereix espais de reflexió i debat sobre la situació de la lactància i la feina desenvolupada per les associacions i grups de suport com a moviment social.

 

Cada any una asociació membre de FEDALMA s’encarrega d’organitzar el congrés i d’escollir el lema del mateix així com els continguts a desenvolupar, a més d’implicar altres organitzacions, persones i organismes en el projecte.

 

En 2012 el Congrés es celebrarà els dies 29 i 30 de juny i el grup amfitrió serà LACTANCIA FELIZ d’Águilas (Murcia). Tindrá com a lema “Lactancia materna: un compromiso social”, a traves del qual es vol posar de relleu que per tal que les famílies puguin exercir el seu dret a amamantar i a viure positivament aquesta experiència és imprescindible el compromís de tota la societat.

 

Més informació a: IX Congreso Fedalma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s