Manifest en Defensa de l’Escola Inclusiva

Volem posar-vos en coneixement que el passat 4 juliol es va lliurar un manifest en defensa de l’escola inclusiva a la Consellera d’Ensenyament, Irene Rigau. Actualment aquest model perilla a causa de les retallades que està patint el sector. Per aquest motiu una desena d’entitats del sector d’atenció a les persones amb discapacitat s’han unit per fer una campanya a favor de l’escola inclusiva i per garantir que el sector no es vegi privat dels recursos necessaris per poder oferint una educaciuó de qualitat.

El document sintetizat en 4 punts, demana a Rigau que presenti públicament una definició clara de les línies estratègiques del model educatiu que pretén desenvolupar la conselleria i que es doni suport als Centres d’Educació Especial (CEE) com a puntals de l’escolorització dels alumnes amb necessitats educatives especials.

Entre les entitats signants del manifest es troba la FECAFAMM, juntament amb COCARMI, Confederació ECOM Catalunya, Down Catalunya, Grup DINCAT, la Confederació d’Associacions Empresarials del Tercer Sector Social d’Atenció a les persones, la Taula d’Entitat del Tercer Sector Social de Catalunya,  la Federació d’Associacions de mares i pares d’alumnes de Catalunya (FAPAC), Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva a Catalunya, la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport Blanquerna de la Universitat Ramón Llull, i la Federació Catalana d’Entitats de Paralisis Cerebral i etiliologies similars (FEPCCAT).

 

Podeu adherir-vos a la petició a traves d’aquest link:

http://www.change.org/es/peticiones/defensem-el-model-d-escola-inclusiva

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s