Mostra d’entitats de Gavà i Congrés de Fedalma

Hola Areoles,

Tornem de les vacances amb dos events molt importats que coses de la vida han volgut ajuntar-se tots en el mateix cap de setmana.

Per una banda, el congrés de Fedalma que es celebra el 13 i el 14 a Barcelona i porta per lema: Lactància i diversitat.

Algunes de les assessores d’Areola participen com a oients i en una taula rodona, esperem poder aprendre les ultimes novetats en lactància per continuar oferint-vos la nostra tasca d’assessoria en lactancia i criança amb més coneixements i experiències noves.

D’altra banda, el dia 14 es celebra la mostra d’entitats a Gavà que enguany té moltes novetats.  El format es totalment diferent del d’anys anteriors, ara es una mostra desvinculada de la festa major, a tot el parc de la torre lluch, mes espai, mes llibertat per fer coses, espai escenari, exposicions, reproducció en pantalla gegant dels noms de les entitats, webs, blogs, logos, un actor que dinamitzarà la mostra presentant les entitats, animant a visitar els stands,… la veritat que molt i molt be!

Les entitats oferiran activitats per als nens: inflables, tallers de pintura, taller de castellers, pista de volei, bateig de beisbol,…

Les dones d’Areola hem muntat un espai d’exposició que encara està per concretar i farem tallers de fulars per les mares que s’hi apuntin. Com sempre, ja sabeu que necessitem la vostra col·laboració: si esteu interessades en col·laborar com a mares voluntàries aquest dia, envieu un mail a s.ronda@gmail.com i ens posarem en contacte.

De seguida que tinguem més informació, us l’enviarem a traves del blog.

Us esperem!!!

Areola

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s