Estimades famílies, Us informem que, a c

Estimades famílies,
Us informem que, a causa de ajustos en l’horari i ús d’equipaments, aquest mes de setembre només tindrà lloc el grup habitual del quart divendres de mes a Can Massallera (Sant Boi de Llobregat), i per tant NO ES PRODUIRÀ LA REUNIÓ A CAN JORDANA que venia havent els primers dilluns de mes. Us mantindrem informats respecte a properes dates i llocs.
Qualsevol dubte o consulta podeu adreçar-vos al correu electrònic grupoareola@gmail.com, o bé assistir al grup de Gavà-Viladecans que tindrà lloc a la masia Can Sellarès (Av. Gavà 90 de Viladecans) el proper 9 de setembre de 17 a 19 hores.
Preguem disculpeu les possibles molèsties ocasionades i agraïm la vostra comprensió.
—————————————————————————————–
Estimadas familias,
Os informamos que, debido a ajustes en el horario y uso de equipamientos, este mes de septiembre sólo tendrá lugar el grupo habitual del cuarto viernes de mes en Can Massallera (Sant Boi de Llobregat), y por tanto NO SE PRODUCIRÁ LA REUNIÓN EN CAN JORDANA que venía habiendo los primeros lunes de mes. Os mantendremos informados respecto a próximas fechas y lugares.
Cualquier duda o consulta podéis dirigiros al e-mail grupoareola@gmail.com, o bien asistir al grupo de Gavà-Viladecans que tendrá lugar en la masía Can Sellarés (Avda. Gavà 90 de Viladecans) el próximo 9 de septiembre de 17 a 19 horas.
Rogamos disculpéis las posibles molestias ocasionadas y agradecemos vuestra comprensión.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s