Ja tenim nou grup a Sant Boi! Funcionarà

Ja tenim nou grup a Sant Boi!
Funcionarà els segons dimecres de mes de 10:00 a 11: 30h conduït per la nostra companya Eva, al Casal de Barri Ciutat Cooperativa – Molí Nou, carrer Pau Casals, 7, de Sant Boi de Llobregat.
El començament serà aquest mes d’octubre, que per causa de la festa estatal del dia 12, el grup prestarà servei el tercer dimecres de mes, dia 19, de manera excepcional.
Com ja havíem anunciat, el grup de Can Jordana, que funcionava els primers dilluns de mes, ja no té funcionament des d’abans del mes de setembre.
Per a qualsevol dubte sobre el servei o horaris dels grups de Areola del Prat, Gavà-Viladecans i Sant Boi, podeu adreçar-vos al mail grupoareola@gmail.com o enviant un missatge privat a la nostra pàgina a Facebook https: //www.facebook. com / areola.alletament.matern /
L’equip de Areola
Ya tenemos nuevo grupo en Sant Boi!
Funcionará los segundos miércoles de mes de 10:00 a 11:30h conducido por nuestra compañera Eva, en el Casal de Barri Ciutat Cooperativa – Molí Nou, carrer Pau Casals, 7, de Sant Boi de Llobregat.
El comienzo será este mes de octubre, que por causa de la fiesta estatal del día 12, el grupo prestará servicio el tercer miércoles de mes, día 19, de manera excepcional.
Como ya habíamos anunciado, el grupo de Can Jordana, que funcionaba los primeros lunes de mes, ya no tiene funcionamiento desde antes del mes de septiembre.
Para cualquier duda sobre el servicio u horarios de los grupos de Areola El Prat, Gavà-Viladecans y Sant Boi, podéis dirigiros al mail grupoareola@gmail.com o enviando un mensaje privado a nuestra página en Facebook https://www.facebook.com/areola.alletament.matern/
El equipo de Areola

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s